Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voorrondes NK Watervoetbal 2016 gaan starten

In de kerstvakantie op dinsdag 27 december organiseert Sportbedrijf Arnhem voor de tweede keer het NK-Watervoetbal 2016 in zwembad De Grote Koppel in Arnhem.

De voorrondes voor het NK-Watervoetbal gaan in de herfst vakantie starten. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het NK-Watervoetbal in Arnhem.

Watervoetbal of aquasoccer is een voetbalwedstrijd waarbij in een zwembad (met beweegbare bodem) een klein laagje water van 15 cm staat.

Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter. Wedstrijden duren slechts 8 minuten met teams van 4 personen (meisjes en jongens gemengd)  zonder keeper, de bal is ongeveer 45 cm in doorsnede en de techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal.

Voor meer informatie en eventuele deelname, klik op deze link.

watervoetbal1

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.