Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Stef Huisman wint NK Bommetje

Het Nederlands kampioenschap Bommetje in zwembad De Windas in Bergschenhoek is gewonnen door Stef Huisman. Het water spatte precies 10 meter hoog. In 2011 won Huisman, die uit Beverwijk komt, ook al het NK Bommetje. Maar toen haalde hij maar 8,6 meter. Uit het hele land kwamen winnaars van de voorrondes naar De Windas om daar in vier leeftijdscategorieën te strijden om de titel. De deelnemers sprongen in het buitenbad van de 1- of 3-meter hoge duikplank.

nkbommetje2

Foto: Radio Rijnmond

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Er word weer wat afgeplonsd door de honden

Nog niet alle openluchtzwembaden zijn gesloten maar ter afsluiting van het seizoen hebben er alweer een aantal hondenplonsen plaatsgevonden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.