Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voorlopig op alle niveaus niet meer zwemmen

De nieuwe maatregelen die zijn afgekondigd door het kabinet hebben ook verstrekkende gevolgen voor de zwembaden en het zwemmen in het algemeen.

Tot 1 juni 2020 mogen er geen groepsactiviteiten worden georganiseerd. Dat betekend dat ook de zwembaden dicht blijven en dat opening van het openlucht zwemseizoen wordt uitgesteld.

Deze maatregelen dienen om het coronavirus verder in te dammen en de kop in te drukken. Zoals voor iedereen heeft dit grote maatschappelijke, sociale en financiële consequenties.

De KNZB heeft alle competities voor het seizoen 2019/2020 beëindigd. Dit besluit geldt voor alle niveaus van het schoonspringen, synchroon zwemmen, waterbasketbal, waterpolo en het wedstrijdzwemmen.

Laten we hopen dat genomen maatregelen effect gaan krijgen. Veel zwembaden hebben de situatie aangegrepen om onderhoud en schoonmaak te plegen.

Maar hier geldt ook voor, anderhalve meter afstand houden van elkaar en het gezonde verstand gebruiken!

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.