Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voorlopig nog even niet glijden in Ede

Zwembad De Peppel hoopte dat de nieuwe waterglijbaan tijdens de kerstvakantie weer in gebruik genomen zou kunnen worden. De waterglijbaan moest een maand geleden op last van NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) gesloten worden na meerdere incidenten wat te maken had met de snelheid van de GoH2O Challenger Dazzler.

Na een nieuwe keuring blijkt dat de glijbaan nog altijd niet voldoende veilig is bevonden. De GoH2O Challenger Dazzler werd opnieuw gekeurd door het Keurmerkinstituut en deze heeft de glijbaan nog niet volledig veilig bevonden.

Op basis van een onderzoek heeft de glijbaanleverancier nu een definitieve oplossing voor de problemen bedacht. Door een extra waterleiding naar de trechter in de glijbaan aan te leggen neemt de weerstand van de baan toe, waardoor de snelheid afneemt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.