Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voor ieder wat wils: Aquavaria

Aquavaria is de verzamelnaam voor workouts in Aquajoggen, Aquarobics, Aquafitness en Aquabootcamp. Deze totaalvorm wordt bij veel zwembaden aangeboden aan deelnemers die meerdere elementen van het aquasporten willen gaan beheersen.

Iedere week wordt er een andere variant aquasport gegeven. Bij de verschillende vormen doen deelnemers oefeningen voor de benen, armen en romp, de lessen zijn zowel met als zonder materialen. Aquavaria is voor degenen die niet kunnen kiezen uit de verschillende aquasporten en die vooral van afwisseling houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.