Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Volop actie voor behoud van zwembaden Tholen

De gemeenteraad van de gemeente Tholen neemt binnenkort een besluit over de openluchtzwembaden Haestinge en De Spetter. De gemeente Tholen moet bezuinigen en zoals altijd heeft dat ook invloed op de zwembaden.

Om zwembad Haestinge te behouden zijn de Vrienden van zwembad Haestinge kaarten actie gestart. Alle inwoners van Sint Maartensdijk en omstreken kregen een kaart in de brievenbus om protest aan te tekenen.

Het zwembad is al bijna 50 jaar voor inwoners een begrip. Ook bij Zwembad de Spetter is men heel actief bezig met het behouden van het zwembad. Er wordt op dezelfde datum een besluit genomen of Zwembad de Spetter gerenoveerd gaat worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.