Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Volle bak vooruit, de zwembaden zijn weer open!

Alle sportaccommodaties zijn weer open gegaan waaronder ook de zwembaden. Het nieuwe kabinet heeft bekendgemaakt dat de maatregelen voor sportactiviteiten in het algemeen worden versoepeld.

De zwembaden zijn dus weer geopend voor alle zwemmers, babyzwemmen, banen zwemmen, trimzwemmen, ouderen zwemmen, fysiozwemmen, aquasporten, vrij zwemmen en uiteraard ook trainen bij een zwemvereniging.

Maar de basisregel van 1,5 meter afstand blijft nog steeds actief en vooraf reserveren is ook nog steeds van kracht. Maar verder kan in principe alles weer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.