Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voldoende draagvlak om zwembad De Horsten te redden

In Musselkanaal is een reddingsplan in de maak voor het openluchtzwembad De Horsten. Vanuit het dorp is er een initiatief opgestart om het zwembad te behouden.

De Horsten is eigendom van de gemeente Stadskanaal en wordt nu geëxploiteerd door Optisport. Vanwege bezuinigen staat het zwembad op de nominatie om te worden gesloten door de gemeente.

Er zijn nu plannen om een coöperatie of een stichting op te richten die De Horsten van de gemeente kan overnemen en gaan exploiteren.

De leden van de dorpsraad willen nu onderzoeken hoe ze De Horsten energiezuiniger kunnen maken en de exploitatie kunnen verbeteren.

Uiteraard kan de dorpsraad het niet alleen en heeft men steun nodig van vrijwilligers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.