Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voldoende belangstelling voor Poelmeer

Het exploiteren van zwembad Poelmeer in Oegstgeest mag maximaal 400.000 euro per jaar kosten. Synarchis heeft in opdracht van de gemeente een marktverkenning uitgevoerd. Naast de huidige exploitant Sportfondsen hebben Optisport, Hydra Sportheer, Laco en Postma & Roling zich gemeld voor het onderzoek.

Het is duidelijk dat het zwembad moet kunnen draaien met een jaarlijks tekort van 150.000 tot 250.000 euro. De rest van de jaarlijkse 4 ton is dan beschikbaar voor het inhalen van achterstallig onderhoud en een verbouwing, wat zich vertaalt in een gemiddelde investering van zo’n 1,4 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.