Welkom

splash3

Nieuws

Vol is vol

Dat is een veel gehoorde mededeling op dit moment bij de openluchtzwembaden. De toeloop van zwemmers is zo groot dat de zwembaden gedwongen zijn om de poorten dicht te gooien. Dit om de veiligheid van de bezoekers te garanderen maar ook om de kwaliteit van het zwemwater te waarborgen. Het is een gekkenhuis en het zal voorlopig nog zo blijven.

Nederland begint zo langzamerhand te verzuchten onder het warme weer. Temperaturen lopen richting de 40 graden en ’s nachts koelt het ook al niet meer af. In Vlaanderen bij Plopsaland blijven ze nu zelfs open tot 1 uur ’s nachts om iedereen de kans te geven om een verkoelende duik te nemen.

De meest baden in Nederland hebben de openingstijden ook al verruimd. En de aantallen bezoekers lopen maar op. In de meeste gevallen heeft men nu al de seizoensaantallen van vorig jaar te pakken.

Waar gaat het heen, want de voorspellingen blijven gunstig voor de openluchtbaden. En dan te bedenken dat voor een enkele jaren geleden veel gemeenten de baden wilde sluiten. Inmiddels zijn ze onmisbaar geworden voor de recreant die in de eigen regio een koele duik wil nemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl