Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vlaamse zwembaden zoeken naar oplossingen voor vluchtelingen

Een aantal Vlaamse zwembaden gaan maatregelen nemen naar aanleiding van de recente incidenten met asielzoekers/vluchtelingen.

Men wil bijvoorbeeld het aantal asielzoekers die komen zwemmen beperken en bepaalde banen beschikbaar stellen. Vanwege het gratis beschikbaar stellen van toegangskaarten werden de aantallen te groot en onbeheersbaar.

Vanuit de asielzoekerscentra zal er meer begeleiding moeten komen om de incidenten teniet te doen. Daarnaast blijkt dat veel asielzoekers niet goed kunnen zwemmen en dat levert ook problemen op.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.