Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vitens Solutions gelooft in ketenaanpak

Legionellapreventie blijft onze aandacht vragen, want ondanks de sterk verbeterde regelgeving komen legionellabesmettingen nog steeds voor. Verplichte beheerplannen en inspecties moeten Legionella-uitbraken voorkomen. En toch gaat het nog steeds mis, ook bij gloednieuwe gebouwen. Hoe kan dat?

Uitdaging voor alle schakels uit de bouwketen
Het is de hoogste tijd dat elke partij in het bouwproces verantwoording neemt voor legionellapreventie. Want we willen allemaal dat mensen veilig en fijn kunnen verblijven en wonen en recreëren in de gebouwen. Met een goede samenwerking in de keten is dit te bereiken.

Hoe snijden we de Legionellabacterie de pas af?
De gevaarlijke bacterie komt in oude èn nieuwe leidinginstallaties voor. De uitdaging is o.a. te voorkomen dat het water (ongewenst) boven de 25 °C opwarmt door zogenaamde hotspots.

Ketensamenwerking
Bouwopdrachtgevers, architecten, aannemers, installatieadviseurs, installateurs, waterbedrijven, gebouwenbeheerders en eindgebruikers, zoals woningbouwcorporaties, zorginstellingen en leisure-sector moeten hierbij nauw samenwerken wat leidt tot een effectieve en duurzame legionellapreventie. Zo maken we de keten nog sterker dan de sterkste schakel. Legionellapreventie vergt gezamenlijke aanpak.

Maak daarom een goede start en kies voor Vitens Solutions en haar partners.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl