Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Vitens Solutions gelooft in ketenaanpak

Legionellapreventie blijft onze aandacht vragen, want ondanks de sterk verbeterde regelgeving komen legionellabesmettingen nog steeds voor. Verplichte beheerplannen en inspecties moeten Legionella-uitbraken voorkomen. En toch gaat het nog steeds mis, ook bij gloednieuwe gebouwen. Hoe kan dat?

Uitdaging voor alle schakels uit de bouwketen
Het is de hoogste tijd dat elke partij in het bouwproces verantwoording neemt voor legionellapreventie. Want we willen allemaal dat mensen veilig en fijn kunnen verblijven en wonen en recreëren in de gebouwen. Met een goede samenwerking in de keten is dit te bereiken.

Hoe snijden we de Legionellabacterie de pas af?
De gevaarlijke bacterie komt in oude èn nieuwe leidinginstallaties voor. De uitdaging is o.a. te voorkomen dat het water (ongewenst) boven de 25 °C opwarmt door zogenaamde hotspots.

Ketensamenwerking
Bouwopdrachtgevers, architecten, aannemers, installatieadviseurs, installateurs, waterbedrijven, gebouwenbeheerders en eindgebruikers, zoals woningbouwcorporaties, zorginstellingen en leisure-sector moeten hierbij nauw samenwerken wat leidt tot een effectieve en duurzame legionellapreventie. Zo maken we de keten nog sterker dan de sterkste schakel. Legionellapreventie vergt gezamenlijke aanpak.

Maak daarom een goede start en kies voor Vitens Solutions en haar partners.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.