Welkom

splash3

Nieuws

Vitaloo sluiten of verkopen?

Zwembad Vitaloo in Bolsward heeft sinds enkele jaren te maken met meerdere partijen die betrokken zijn bij de exploitatie van het bad.

De gemeente besloot in 2012 dat er bezuinigd moest worden op de zwembaden in de regio. Vitaloo was daarbij het slachtoffer en zou daarom in eerste instantie gaan sluiten.

Na tussenkomst van een groep vrijwilligers werd Stichting Ons Zwembad opgericht. Door inzet van vrijwilligers moest gezorgd worden voor een structurele bezuiniging op de exploitatiekosten.

Na vijf jaar is er niet veel meer over van de stichting, naast de stichting is ook Optisport actief als exploitant. Omdat er geen vrijwilligers meer zijn heeft Optisport eigen personeel moeten inzetten, met als gevolg extra kosten voor gemeente.

Het contract met Optisport loopt einde van dit jaar af dus is het belangrijk om op kort termijn een besluit te nemen. De gemeente stelt nu twee mogelijkheden voor aan de raad, verkopen of zelfs sluiten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl