Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vitaloo is weer in rustig zwemwater terecht gekomen

De stichting Ons Zwembad en exploitant Optisport Bolsward hebben de ‘strijdbijl’ begraven en gaan nu samen een plan maken om de exploitatie van zwembad Vitaloo Bolsward een definitieve vorm te geven voor de toekomst.

Dat is het resultaat van een goed overleg tussen beide partijen nadat de stichting zich eerder meldde om de exploitatie van het zwembad van Optisport over te nemen. De stichting trekt zich dus terug als potentieel exploitant en gaat samenwerken met Optisport aan een toekomstscenario. Het inzetten van meer vrijwilligers en het maken van een gezamenlijk plan van aanpak speelt daarin een belangrijke rol.

De gemeenteraad van Zuidwest Friesland krijgt voor 1 januari 2019 de plannen gepresenteerd en moet voor april 2019  een definitief besluit nemen om het contract met Optisport te verlengen. Lees ook de gerelateerde artikelen hieronder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.