Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vitaloo is weer in rustig zwemwater terecht gekomen

De stichting Ons Zwembad en exploitant Optisport Bolsward hebben de ‘strijdbijl’ begraven en gaan nu samen een plan maken om de exploitatie van zwembad Vitaloo Bolsward een definitieve vorm te geven voor de toekomst.

Dat is het resultaat van een goed overleg tussen beide partijen nadat de stichting zich eerder meldde om de exploitatie van het zwembad van Optisport over te nemen. De stichting trekt zich dus terug als potentieel exploitant en gaat samenwerken met Optisport aan een toekomstscenario. Het inzetten van meer vrijwilligers en het maken van een gezamenlijk plan van aanpak speelt daarin een belangrijke rol.

De gemeenteraad van Zuidwest Friesland krijgt voor 1 januari 2019 de plannen gepresenteerd en moet voor april 2019  een definitief besluit nemen om het contract met Optisport te verlengen. Lees ook de gerelateerde artikelen hieronder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl