Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vitaland in Mechelen nu ook failliet

Het zat er aan te komen, na zwemcentrum Dalfsen en Alkmaar is Vitaland in Mechelen nu ook failliet. Het gaat om de zwem- en fitness-accommodatie en het horeca-gedeelte bij vakantiepark De Mechelerhof. De zwemlessen van ruim tachtig kinderen gaan voorlopig niet door.

Twee medewerkers van Vitaland hadden het faillissement aangevraagd omdat ze al geruime tijd geen salaris meer hadden ontvangen. Exploitant Michel Vaatstra hanteerde een ‘all inn zwemlespakket’ waarbij alle lessen tot aan het behalen van het diploma vooraf betaald moesten worden.

Vaatstra zegt in een verklaring dat hij het faillissement wijt onder meer aan de negatieve publiciteit rondom de zwembaden in Dalfsen en Alkmaar. Maar de eigenlijke reden is toch wel anders gebleken. Zie eerdere berichtgeving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.