Welkom

Het begint alweer een beetje te kriebelen

openluchtzwembad1

Nieuws

Visiedocument lokaal sport- en beweegbeleid: Sport stimuleert

Op de Kennisdag Sport en Gemeenten 2018 in Almere heeft Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) het geactualiseerde visiedocument Sport stimuleert! gepresenteerd.

Hierin schetst VSG een samenhangende visie op het lokale sport- en beweegbeleid. In aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen van 2018 geeft VSG hiermee antwoord op de vraag waartoe het lokale sportbeleid dient en wat daarmee valt te bereiken.

Het visiedocument biedt gemeenten een handreiking op basis waarvan ze hun sport- en beweegbeleid kunnen formuleren en (door)ontwikkelen. Verder bieden de modellen inspiratie om te komen tot sport-inclusief beleid. De modellen zijn samenhangende gehelen van doelstellingen en beleidsinstrumenten, die passen bij verschillen in grootte, locatie en ambities van gemeenten.

Het visiedocument kunt u hier bekijken en downloaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.