Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Virtual Reality doet zijn intrede bij waterglijbanen

Optisport Sonsbeeck in Breda krijgt als eerste zwembad in Nederland een Virtual Reality waterglijbaan. Hetgeen betekent dat je met een speciale VR-bril op naar beneden glijdt in een te kiezen droomwereld.

De zogeheten Virtual Reality-slide wordt op 1 februari 2020 in gebruik genomen. Door uit twee verschillende opties te kiezen, jungle en space, verblijf je een aantal seconden in een virtuele wereld.

Na de opening wordt de Virtual Reality-slide de eerste maanden exclusief ingezet tijdens kinderfeestjes.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.