Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vinzwemmen, de Formule 1 van de zwemsport

Naast het op dit moment populaire zeemeermin zwemmen is vinzwemmen een min of meer onbekende zwemsport waarbij er gebruik wordt gemaakt van zwemvliezen of een monovin.

Vinzwemmen is spectaculair en men kan er grote snelheden mee bereiken. De tijden die op de verschillende afstanden gezwommen worden zijn veel sneller dan van het gewone zwemmen.

Vinzwemmen zou de zwemsport, zeker voor de jeugd,  een boost kunnen geven. In 2015 was het vinzwemmen een demonstratiesport tijdens de Europese kampioenschappen in Baku, zie onderstaande video. Er zijn verschillende disciplines mogelijk, zowel bovenwater als onderwater met snorkel.

Het is een zwemsport voor alle leeftijden. Vinzwemmen is een echte wedstrijdsport en onderdeel van de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond), maar kan uiteraard ook recreatief  worden gedaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.