Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vier zwembaden terug naar lokale exploitatie

Sinds 2017 is werkgroep HOZE  (Hollands Kroon Overleg Zwembad Exploitatie) voor de gemeente Hollands Kroon actief bezig met de toekomstplannen voor de vier overdekte zwembaden.

Deze plannen zijn inmiddels concreet geworden en per 1 januari 2020 worden de zwembaden overgedragen aan vier lokale instanties met ieder een eigen begroting.

De zwembaden De Terp in Wieringerwerf, De Venne in Hippolytushoef, De Wirg in Winkel en Den Krieck in Breezand gaan zelfstandig verder via afzonderlijke stichtingen.

Om dit te realiseren stelt draagt Hollands Kroon met ingang van 2020 een totale exploitatiebijdrage van bijna 600.000 euro per jaar ter beschikking.

En in 2025 komt er eenmalig een bijdrage beschikbaar voor de uitvoering van onderhoud in de zwembaden tot en met 2030.

De gemeente Hollands Kroon heeft de medewerkers van de zwembaden op de hoogte gesteld en er gaat nog nader communiceren over de verdere invulling van de detachering van het personeel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.