Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verzelfstandiging De Blinkerd krijgt steeds meer vorm

Binnen de gemeente Ten Boer is er veel draagvlak onder de inwoners voor het openhouden van openluchtzwembad De Blinkerd.

Dat bleek wel tijdens een bijeenkomst die werd georganiseerd door de stichting die het zwembad binnenkort gaat exploiteren.

Tijdens de bijeenkomst meldde zich een groot aantal vrijwilliggers aan en de stichting gaat onderzoeken of het mogelijk is om te gaan samenwerken met overdekt zwembad Scharlakenhof in Haren.

De nieuwe stichting wil ook het zwembad een forse opknapbeurt geven. De stichting gaat tevens met de jeugd van Ten Boer overleggen om te kijken wat hun wensen zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.