Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vertier en plezier tijdens de herfstvakantie

De herfstvakanties staat weer voor de deur en de zwembaden halen uit de kast om de jeugd te tijdens deze periode te vermaken. Zo ook bij zwembad Groenoord in Schiedam. Er zal een Mega Wipe Out baan in het bad komen te liggen van 13 meter lang en 4 meter breed.

Er wordt weer van alles georganiseerd bij de zwembaden om bezoekers te trekken. Halloween feesten, Piraten feesten, Discozwemmen, Drijf Inn bioscoop, dit zijn maar enkele voorbeelden van de creativiteit die tentoon wordt gespreid. Traditioneel is de herfstvakantie een grote publiekstrekker voor de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.