Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Versterking gezocht voor de zwembaden

Sinds vorig jaar zijn er veel vrijwilligers afgehaakt bij de zwembaden. Deze mensen zijn de salt of the earth om de zwembaden in stand te houden.

Corona heeft er bij iedereen behoorlijk ingehakt en dat heeft zo zijn gevolgen. Vindt maar eens nieuwe mensen die als vrijwilliger aan de slag willen of kunnen?

Het zijn meestal ouderen die na hun pensioen nog iets willen betekenen voor de samenleving. Alleen is daar een halt toegeroepen door alle corona perikelen.

En dan hebben we het nog niet over de grote golf aan personeel dat of met pensioen of om andere redenen is afgehaakt.

De zwembaden hebben een groot probleem omdat weer in en op te vullen. Er zijn al zwembaden die op bepaalde tijden niet opengaan omdat ze geen personeel hebben om alles in goede banen te leiden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.