Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Versneld van het gas af

Met de oplopende gasprijs zijn de zwembaden die van het gas af zijn, spekkoper. Want de prijs van het gas zal in de toekomst alleen maar verder stijgen.

De signalen zijn er nu al en het gaat nog wat worden als binnenkort de contracten met gasleveranciers moeten worden verlengd.

Zwembaden waren vroeger energieverslinders. Gelukkig is dat tij nu aan het keren omdat steeds meer gemeenten en exploitanten kiezen voor een duurzame oplossing.

De energietransitie is in volle gang. Van het gas af en over op schoner en milieuvriendelijker oplossingen. Zoals zonnepanelen in combinatie met warmtekracht.

Bij deze oplossing komt er geen gas meer aan te pas. Dus is het advies, zo snel mogelijk van het gas af.

Het kost een paar centen maar dan krijg je wel wat en geef je als zwembad het voorbeeld voor een duurzaam beleid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.