Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Verplichte zwembadpas voor alle zwembaden?

Met de invoering van de de verplichte zwembadpassen, in mei van dit jaar bij het De Mirandabad in Amsterdam, zijn er geen incidenten meer geweest. Stadsdeel Zuid stelt nu voor dat alle zwembaden in de stad deze verplichte pas moeten gaan invoeren. Voorstel is zelfs om de leeftijd te verlagen van 14 naar 12 jaar.

De proef met de passen liep van 1 mei tot 1 september, de periode dat de openluchtbaden geopend waren. Er zijn meer dan dertigduizend passen afgegeven. De pas werd ingevoerd omdat er in 2013 zo veel incidenten waren dat er  noodmaatregelen moesten worden genomen. Het veiligheidsgevoel en de rust van de bezoekers van het zwembad en de omgeving is groter geworden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.