Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verkoop zwembaden komt dichterbij

De ConeGroup uit ‘s-Heerenberg heeft de intentie om de zwembaden ‘t Vinkennest in Eibergen en ‘t Spilbroek in Neede van de gemeente Berkelland over te nemen. Er is door de exploitant een businessplan opgesteld dat binnenkort aan de gemeente wordt gepresenteerd. In dit plan staat onder andere dat men de zwembaden wil uitbreiden met nieuwe commerciële activiteiten. De ConeGroup is nu al exploitant van beide zwembaden. In het kader van de bezuinigingen wil de gemeente af van‘t Vinkennest en ‘t Spilbroek. In december vorig jaar kondigden beide partijen daarom aan dat ze onderzoek zouden doen naar een mogelijke overname door de ConeGroup. Dat onderzoek is nu afgerond en daaruit blijkt volgens directeur John Teunissen van de ConeGroup dat er een goede basis is voor overname.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.