Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vergadering Bedrijfsgroep Zwembaden

De RECRON heeft de Zwem RIC ontwikkeld, waarmee u als zwembadondernemer inzicht krijgt in uw gast en zo nog marktgerichter kunt ondernemen. De Zwem RIC komt voort uit de Agenda 2012 van de Bedrijfsgroep Zwembaden van RECRON. Deze agenda heeft als doel om te helpen bij uw maatschappelijk ondernemerschap. De RECRON nodigt daarom iedereen uit voor de ledenbijeenkomst op 18 oktober 2012. Tijdens deze ledenvergadering wordt ook informatie gegeven over het beleid van RECRON. De bijeenkomst vindt plaats op 18 oktober van 10.00 – 12.00 uur in het Sport- en Belevingscentrum De Scheg te Deventer. U kunt zich aanmelden via aanmeldingen@recron.nl

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.