Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verduurzaming uitbesteden is de nieuwe trend

De gemeente Brummen wil net als alle gemeenten in Nederland het energieverbruik van de gemeentelijke gebouwen omlaag brengen. Op zich niets nieuws maar de gemeente wil dit gaan uitbesteden aan een Energy Service Company (ESCo).

Brummen is daarmee een van de eerste Nederlandse gemeenten die op deze manier gaat verduurzamen, zwembad Rhienderoord gaat hier ook onderdeel van uitmaken.

Het energieprestatiecontract moet begin 2020 in gaan en heeft een looptijd van 15 jaar. De gemeente heeft 300.000 euro beschikbaar gesteld en gaat in het najaar een Europese aanbesteding doen.

Het bedrijf dat de aanbesteding wint neemt gedurende het contract de verduurzaming en het groot onderhoud van het gemeentelijk vastgoed voor zijn rekening.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.