Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verduurzaming bij De Koploper

De gemeente Lelystad heeft definitief besloten om zwembad De Koploper te gaan verduurzamen. Er wordt ingezet op een biomassa gestookte houtsnipperkachel als warmtevoorziening. De huidige warmtevoorziening wordt vervangen door een op biomassa gestookte houtsnipperkachel en moet de CO2-uitstoot met 90 % terugbrengen. Dit blijkt uit een onderzoek van Grontmij in opdracht van de gemeente. Grontmij begeleidt het hele traject en gaat zorgen om een SDE+ subsidie voor duurzame energie te verkrijgen. Naar verwachting gaat de nieuwe warmtevoorziening in de zomer van 2014 in gebruik worden genomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.