Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verdachten zware mishandeling voor de rechter

Bijna een jaar later staan de vier verdachten van de zware mishandeling van twee medewerkers (vader en zoon) van openluchtzwembad Klarenbeek in Arnhem voor de rechter.

De zware mishandeling volgde nadat zij de verdachten vriendelijk verzochten het zwembad te verlaten vanwege sluitingstijd.

Het gevolg was dat de slachtoffers werden afgetuigd en tegen het hoofd geschopt. De zeer ernstige mishandeling haalde destijds de landelijke media.

Burgemeester Marcouch van Arnhem reageerde vervolgens furieus en uiterst fel op het incident en poste ‘Hou je laffe poten thuis’ op Twitter.

De twee medewerkers moesten met ernstig letsel naar het ziekenhuis en hebben nog steeds last van tragische gebeuren. De rechtszaak is via deze link te volgen op Twitter.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.