Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verbod op foto’s maken in zwembad?

Steeds meer zwembaden gaan het fotograferen en filmen in het zwembad verbieden. Dat staat is lezen in een artikel van het AD. In Utrecht bijvoorbeeld zijn de gedragsregels aangepast en mogen er geen foto’s meer gemaakt worden in en langs de rand van het zwembad. Het verleden heeft aangetoond dat er misbruik van kan worden gemaakt. Foto’s en fimpjes kunnen gaan circuleren op het internet. Op zich een goede zaak dat het wordt verboden, (red.ZwemRekreatie).

ZwemRekreatie gebruikt sinds de verschillende zedenzaken geen foto’s meer van kinderen bij artikelen, althans geen foto’s waar de kinderen volledig in beeld zijn. Het is alleen wel sneu voor de ouders die hun kinderen tijdens een feestje of verjaardagspartijtje willen fotograferen. Maar de privacy van de kinderen is ook veel waard.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.