Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Verantwoording voor kinderen ligt altijd bij de ouders

Een recente bijna verdrinking van een 3 of 4-jarig meisje in een zwembad in Leek heeft nogal wat stof doen opwaaien. Het meisje was met haar moeder in zwemkasteel Nienoord. Nadat haar moeder even naar het toilet was gegaan raakte het meisje in problemen in het zwembad.

Twee oplettende meisjes van 10 jaar haalde de peuter van de bodem van het 1 meter diepe bassin. Het bleek dat de peuter geen zwembandjes droeg. De meisjes brachten de peuter vervolgens naar de kant waarna een zwembadmedewerker zich over haar ontfermde. Gelukkig liep het allemaal goed af.

Direct na het incident werd er gewezen naar het toezicht en of er wel voldoende aanwezig waren. Vanwege de enorme drukte had het zwembad al meer medewerkers ingezet als normaal. Wat cruciaal in deze is, is de rol van de moeder.

Ten allen tijden is een ouder verantwoordelijk voor zijn of haar kind. Een peuter van 3 of 4 jaar mag ook niet zonder zwembandjes het water in en je laat je kind ook niet alleen achter. Dus is de ‘schuldvraag’ niet toe te wijzen aan de medewerkers van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.