Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verantwoord zwembadbeleid betaalt zich uit

Sinds de openluchtzwembaden binnen de gemeente De Wolden zijn geprivatiseerd en overgedragen aan stichtingen draaien de zwembaden (De Waterlelie in Zuidwolde en De Slenken in De Wijk en Zwembad Ruinen) als een tierelier.

Het zwembad in Ruinen is inmiddels een ware publiekstrekker geworden en er wordt nu zelfs geïnvesteerd in een extra bassin van 25 x 12 meter.

Door de tomeloze inzet van vrijwilligers is er inmiddels een zeer aantrekkelijk zwembad ontstaan voor zowel jong als oud.

Om die reden komt er nu een extra zwembassin met sport en spel-elementen. Het nieuwe bad krijgt vier banen en is geschikt voor sport en zwemlessen.

In totaal kost het zwembad 300.000 euro waarbij de gemeente 100.000 euro beschikbaar stelt, de Stichting Zwembad Ruinen 50.000 euro, de provincie 50.000 euro en er wordt 100.000 euro geleend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Hoe moet je reanimeren met een AED?

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.