Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Venray ziet zwembad als belangrijke maatschappelijke behoefte

De gemeente Venray wil met Laco opnieuw een nieuwe langdurige overeenkomst afsluiten. De gemeente zal financieel blijven bijdragen om het zwembad te behouden.

Na onderzoek blijkt dat gebruikers en inwoners van Venray het zwembad zien als een noodzakelijke maatschappelijke behoefte en als een basisvoorziening voor de gemeente.

Het zwembad draagt bij aan een goed vestigingsklimaat voor nieuwe bewoners en bedrijven, aldus het college.

De discussie over de toekomst van het Venrayse zwembad ontstond rond het aflopen van de overeenkomst met Laco. De exploitant stelt dat De Sprank zonder steun van de gemeente niet kan voortbestaan.

Als de gemeenteraad akkoord gaat met het voorstel dan gaat de gemeente onderhandelen met Laco over de inhoud van de overeenkomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.