Welkom

splash3

Nieuws

Velsen gaat in zee met exploitant SRO

De gemeente Velsen gaat samenwerken met exploitant SRO uit Amersfoort. Het gaat hierbij om het beheer en de exploitatie van alle binnen- en buitensportaccommodaties incl. zwembad De Heerenduinen in IJmuiden.

Gemeente Velsen en SRO richten hiertoe gezamenlijk een nieuwe BV op, SRO Velsen BV. De activiteiten blijven onder de naam van Sportloket Velsen plaatsvinden.

Ook de activiteiten van sportstimulering van Sportloket Velsen worden in de nieuwe BV ondergebracht. De samenwerking gaat per 1 januari 2023 van start.

Via deze vorm van publiek-publieke samenwerking creëer je volgens SRO optimale invloed voor beide partijen en biedt het maximale transparantie.

Je kunt daardoor als gemeente ook veel sneller en adequater inspelen op veranderingen in plaats van gebonden te zijn aan een langlopend contract.

De joint venture tussen beide partijen kan jaarlijks of zo vaak als nodig in onderling overleg geëvalueerd en waar nodig bijgesteld worden, aldus SRO in het persbericht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl