Welkom

splash3

Nieuws

Veiligheid voor alles, maar desondanks grote ophef in Gulpen

Via sociale media is een badmeester recentelijk voor alles en nog wat uitgemaakt, de badmeester van Mosaqua in Gulpen had een jongetje met een A-diploma geweigerd toe te laten in een bepaald deel van het zwembad.

De badmeester vond dat de zwemvaardigheid van het jongetje niet voldoende was om in dat gedeelte te zwemmen. Het jongetje in kwestie heeft een bepaalde spierziekte en de badmeester concludeerde dat het voor hem niet veilig genoeg was om daar te zwemmen.

De vader van het jongetje was het daar absoluut niet mee eens en plaatste woedend een bericht op Facebook. Hij haalde op Facebook flink uit naar Mosaqua en de badmeester, met als gevolg dat er grote ophef ontstond over het voorval met allerlei bedreigingen richting het zwembad en de medewerker.

Manager Bertil Kaanen reageerde vervolgens rustig in de media en meldde dat veiligheid tegenwoordig voor alles gaat en hij nam het uiteraard op voor de betreffende badmeester.

Het is te triest voor woorden dat een dergelijk voorval door de vader van het jongetje via social media wordt uitgevochten, een goed gesprek met beide partijen was veel beter geweest.

Gelukkig heeft het zwembad en de badmeester inmiddels veel steunbetuigingen gekregen, een kinderarts van het UMC bijvoorbeeld vond het een goede zaak dat de badmeester de veiligheid voorop plaatste in deze situatie. De arts wordt namelijk regelmatig geconfronteerd met bijna verdronken kinderen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl