Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Veel vakantieparken in de problemen

Eén op de drie vakantieparken zit in de problemen, maar sommige cijfers praten zelfs over de helft. Vooral parken van familiebedrijven hebben het moeilijk. Deze vaak verouderde parken herbergen allang geen vakantiegangers meer, maar moeten het hebben van asielzoekers en buitenlandse werknemers.

De grote bekende aanbieders doen het nog redelijk tot goed, maar de onderlinge concurrentie is hevig. Een veel gehoorde opmerking is, dat er teveel parken zijn in Nederland (850, bron CBS). In Gelderland bepleitten natuurorganisaties zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten en ook de Recron over het saneren van de helft van deze familiebedrijven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.