Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Veel minder inkomsten maar de kosten lopen door

Steeds meer zwembaden gaan de crisis financieel voelen. Er ontstaan grote gaten in de begroting waardoor ook sommige zwembaden dreigen om te vallen.

De Dol-fijn in Nieuwerkerk verkeert dusdanig in slecht weer dat de kas leeg is en het bestuur via donaties er nog iets van probeert te maken.

Het Bosbad in Putten vraagt aan de gemeente zelfs een lening van maar liefst 800.000 euro om het hoofd boven water te houden.

In 2019 kwamen er 250.000 bezoekers naar het Bosbad Putten. Op hoogtijdagen in die zomer kwamen er zelfs bijna 4.000 zwemmers op één dag.

Dit jaar gaat het zwembad uit van 600 bezoekers op mindere dagen en maximaal 1.500 bezoekers op topdagen. Dus dat scheelt een slok op een borrel.

Na het zomerseizoen kan de balans worden opgemaakt wie het wel en niet hebben gered.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.