Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Veel geld voor een beheer en exploitatie onderzoek

De gemeente De Bilt heeft maar liefst 160.000 euro nodig voor een onderzoek om het beheer en exploitatie van de accommodaties uit te besteden.

Als reden wordt gegeven dat de beheer en exploitatie van accommodaties (3 in De Bilt) volgens het college niet meer tot de kerntaken behoren.

Na tien jaar soebatten komt er eindelijk een nieuw zwembad en nu wil men onder andere het nieuwe zwembad Brandenburg gaan verzelfstandigen.

Dat had ook al direct in de aanbesteding van het nieuwe zwembad meegenomen kunnen worden.

En je kunt je ook afvragen of er 160.000 euro nodig is om dit te laten onderzoeken?

Het nieuwe zwembad is al jaren een hoofpijndossier en heeft al twee wethouders de kop gekost, de laatste wethouder overleefde een motie van wantrouwen maar ternauwernood.

De raad moet uiteindelijk beslissen of men dit bedrag beschikbaar wil stellen voor het onderzoek.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.