Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vangnetregeling zwemlessen blijkt te werken

Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Hierdoor is voor de ouders van kinderen financieel niet mogelijk om bijvoorbeeld zwemlessen te betalen. Enkele jaren geleden is na het stopzetten van het schoolzwemmen bij veel gemeenten een vangnetregeling gekomen voor deze kinderen. En deze regeling blijkt te werken, er wordt steeds meer gebruik van gemaakt, blijkt uit recente cijfers.

Daarnaast hanteren ook veel gemeenten de zogenaamde KindPakket regeling waardoor het mogelijk is om kinderen van ouders met een laag inkomen via een vergoeding zwemles te laten volgen. De zwemlessen zijn via deze regeling niet geheel gratis, maar het zorgt wel voor een bijdrage.

Het percentage kinderen dat een diploma haalt via deze regelingen is aanzienlijk gestegen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.