Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Van Zomertijd naar Wintertijd in het teken van Spieren voor Spieren

De Wintertijd Challenge voor de actie Spieren voor Spieren is afgelopen weekend weer overal door het hele land georganiseerd. Rond de overgang van Zomertijd naar Wintertijd werden tal van uitdagingen aangegaan om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de actie Spieren voor Spieren.

De zwembaden van Optisport nemen al vanaf 2014 deel aan de Wintertijd Challenge. De opbrengst van Optisport komt ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Willemina Kinderziekenhuis te Utrecht.

Op dit moment staat de teller van de totaal opbrengst op ruim 80.000 euro en het streven is om 100.000 euro binnen te halen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.