Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Van voetbaltrainer tot zwembaddirecteur (in memoriam)

Op zich een vreemde carrière move als je kijkt naar de switch van Hans Verél in 2004. Na een leven in de voetballerij als speler en trainer, werd Hans Verél tot ieders verbazing zwembaddirecteur bij De Stok in Roosendaal.

Destijds zat zijn carrière als voetbaltrainer min of meer in het slop en koos hij  voor een baan als zwembaddirecteur bij De Stok.

Al snel bleek dat het geen slechte keuze was geweest en werd hij met zijn uitstraling een gepassioneerd directeur die geliefd was bij zijn medewerkers.

Net als op het voetbalveld ging hij er vol voor en loodste het zwembad bevlogen door zware tijden heen en overleefde tal van bezuinigingsrondes.

Alleen werd hij in 2015 aan de kant geschoven omdat de nieuwe exploitant van De Stok een ‘commerciëler’ beleid wilde gaan voeren.

Daarna werd het stil rond Hans Verél en trok hij zich terug uit de spotlights. Hij was al geruime tijd ernstig ziek en overleed afgelopen week op 66-jarige leeftijd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.