Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Van Optisport nu naar Sportfondsen

De gunning van de exploitatie voor het nieuwe zwembad van Kampen heeft een nieuwe wending gekregen. Sportfondsen Kampen is nu weer de exploitatie van het nieuwe zwembad gegund. Begin dit jaar ging aanbesteding nog naar Optisport.

Het gaat om een voorlopige gunning, omdat de twee verliezende partijen (er is nog een partij naast Optisport) nog bezwaar kunnen maken. De gemeente heeft het aanbestedingsproces voor beheer en exploitatie nieuwbouw zwembad op last van de rechter over moeten doen. Deze soap wordt hoogstwaarschijnlijk vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.