Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Van de nood maar een deugd maken

Vanwege de gedwongen sluiting van zwembad De Schelp in Bergen Op Zoom, door problemen met de ophangsystemen van de dakconstructie, wordt zwembad De Melanen in Halsteren ingezet als tijdelijk vervangend zwembad.

Over het openluchtzwembad wordt een tijdelijk opblaasbaar dak geplaatst zodat het hele jaar door kan worden gezwommen. De Schelp ondergaat nu een grootscheepse renovatie en gaat in de loop van volgend jaar weer open.

Met deze maatregel kunnen de zwemlessen vanuit Bergen op Zoom worden overgeheveld naar Halsteren en kunnen de andere activiteiten ook gewoon doorgang vinden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.