Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Van een nood een deugd maken, ieder nadeel heeft een voordeel

Vanwege de opgelegde bezuinigingen van de gemeente Voorschoten is zwembad Het Wedde verplicht twee weken gesloten. Deze periode gaat het zwembad de tijd gebruiken om onderhoud te plegen aan het zwembad.

In 2014 heeft de gemeente al besloten dat het zwembad minder subsidie krijgt om aan de bezuinigingsmaatregelen te voldoen van de gemeente. Daardoor moet het zwembad per jaar twee weken dicht.

Sportfondsen Voorschoten maakt nu van een nood een deugd en gaat groot onderhoud plegen om het zwembad gereed te maken voor het nieuwe zwemseizoen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.