Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Van der Valk bouwt hotel met zwembad

In tijden van crisis blijft Van der Valk vooruit denken. In Oostzaan wordt een hotel gebouwd met 144 kamers, een restaurant voor 325 personen, een “Live Cooking” buffet (450 couverts), 13 banquetingzalen, welness-voorzieningen en een zwembad. Het is de bedoeling dat het hotel begin 2016 haar deuren opent.

Van der Valk is inmiddels ook gestart met de bouw van haar nieuwe hotel in Nijmegen. Al jaren werkte het familiebedrijf aan de voorbereidingen van dit hotel dat 117 kamers krijgt, een restaurant, bar, vergaderfaciliteiten, fitness, wellness en een parkeergarage.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.