Welkom

splash3

Nieuws

Valkenhuizen letterlijk en figuurlijk hoofdpijndossier

Het blijkt maar weer eens dat je jezelf niet te snel een predicaat moet geven. Een jaar na de opening van ‘een van de beste zwembaden van Nederland’ gaat die vlieger niet op.

Tijdens de bouw van het nieuwe zwembad in Arnhem waren er ook al allerlei problemen. Nu gaat het zwembad weken dicht omdat er problemen zijn met de coating van het bad en de klimaatinstallatie werkt ook niet naar behoren.

Vooral dat laatste is heel vervelend omdat medewerkers voortdurend klaagde over hoofdpijn en vermoeidheid. Ook blijken de filterbuffers nog steeds niet naar behoren te werken. Dit kwam al tijdens de bouw aan het licht.

De totstandkoming van het zwembad was ook al niet eenvoudig omdat de gemeente geen aannemer kon vinden die het zwembad kon bouwen voor beschikbare budget van 12 miljoen euro.

Uiteindelijk werd er een aannemer gevonden met alle gevolgen van dien. De gemeente Arnhem gaat ervan uit dat hersteloperatie onder de garantie valt. Dat verzacht misschien de wonden maar niet het leed dat al is geleden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl