Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Valkenhuizen gaat eindelijk gebouwd worden

De bouw van het Arnhemse zwembad Valkenhuizen gaat in het voorjaar van 2019 eindelijk starten. In juli van dit jaar werd bekend dat er geen aannemer te vinden was voor het beschikbare budget.

Na een vertraging van een half jaar is er nu een aannemer bereid gevonden om het zwembad te bouwen voor het beschikbare budget van 12 miljoen euro. Het project werd door andere aannemers met 30 procent overboden vanwege de duurdere tarieven op de bouwmarkt.

De gemeente Arnhem laat weten dat de accommodatie duurzaam wordt gebouwd, dus gasloos, volledig geïsoleerd en met zonnepanelen. Het zwembad wordt eind 2020 opgeleverd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.