Welkom

splash3

Nieuws

Update uit bezuinigingsland

De gemeente Hoogvliet presenteert nieuwe plannen aan de deelraad voor de bezuinigingen van de komende jaren. De deelraad heeft zich gebogen over de begroting voor 2013 en de jaren daarna. Als uitgangspunt bij de invulling van de bezuinigingen hebben zij gekozen geen bezuinigingsvoorstellen te doen die leiden tot het sluiten van het zwembad.

Bij de bespreking van de Kadernota in Nijkerk werd nog even gedacht casino online aan sluiting van zwembad De Slag in Hoevelaken. Goed nieuws voor De Slag, die bezuiniging is nu van de baan.

Zwembad Dol-Fijn in Nieuwerkerk moet blijven voortbestaan. De kwestie komt eerdaags aan de orde in de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland. B & W stellen de gemeenteraad voor de subsidie aan Dol-Fijn per 1 september 2014 stop te zetten.

In tegenstelling tot het Burgemeester Kruijffbad  in Steenderen, ligt er in Hengelo nog geen plan op tafel hoe openluchtbad Het Elderink gered kan worden. Er is jaarlijks 150.000 tot 200.000 euro nodig om het zwembad te exploiteren. De gemeente Bronckhorst wil de zwembaden geen subsidie meer geven en daarom kunnen ze alleen openblijven als er alternatieve plannen komen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl