Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Unieke tegelactie voor zwembad

Om de verbouwing van zwembad de Kerkvlekken in Havelte verder te financieren organiseert exploitant Stichting Zwembad De Kerkvlekken een unieke tegelactie. Ruim 45.000 tegels gaan in de verkoop en worden verkocht vanaf 10 euro per tegel en 100 euro per vierkante meter. Met de tegelactie wil men de renovatie van het zwembad verder bekostigen.

Zwembad De Kerkvlekken ondergaat op dit moment een grondige verbouwing. Er komt een nieuw zwembadbasin en er worden innovatieve warmte- en energiebesparende maatregelen getroffen. Zwembad De Kerkvlekken is sinds 1 januari 2013 in eigendom van Stichting Zwembad De Kerkvlekken en wordt door vrijwilligers gerund.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.