Welkom

moekesgat

Nieuws

Unieke slidepark voor pretpark

Avonturenpark Hellendoorn opent in juni 2013 als eerste pretpark van Nederland een waterslidepark. Het waterslidepark bestaat uit een opstelling van tien waterglijbanen. De waterglijbanen worden voorzien van zogenaamde uitglijbassins en geen zwembad. Avonturenpark Hellendoorn heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een dergelijke waterslidepark in Nederland. Uit een interesse peiling onder tieners en gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd bleek dat er grote interesse is voor een dergelijke attractie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.